Veelgestelde vragen

Geen antwoord gevonden op je vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij helpen je vrijblijvend verder.

Hoe gaan wij te werk?

OFFERTE
Een offerte wordt meestal via mail of telefoon aangevraagd. Daarna nemen wij binnen de week contact met u op om af te spreken. Om een correcte offerte te maken, hebben wij liefst een face to face afspraak.
Na dit bezoek kan u onze onze vrijblijvende en gratis offertebinnen de week in uw brievenbus of mailbox verwachten.

PLANNING
Indien de offerte door u wordt goedgekeurd kunnen de werken worden ingepland, na overleg met u. Na het einde van de werken bezorgen wij u alle nodige documenten voor de premies.

Waarom wordt een dampscherm geplaatst

Een dampscherm is belangrijk om interne condensatie in jouw dakgebinte tegen te gaan. Binnen in je woning produceer je vrij veel vocht; ademen, koken, wassen, … Dit vocht is als damp aanwezig in de binnenlucht. Isolatie op zich is niet voldoende dampdicht, dit wil zeggen dat de vochtige binnenlucht tot tegen aan onderdak kan geraken. Dit onderdak is ’s winters en ’s nachts koud genoeg om de het vocht dat als damp in de lucht aanwezig is, te laten condenseren. En dit veroorzaakt vochtplekken en schimmelvorming.
Om dit alles tegen te gaan, plaatsen we aan de warme zijde van de isolatie (binnen) een dampscherm. Dit scherm zorgt ervoor dat de vochtige lucht niet tot bij het koude onderdak kan geraken.

Wat is een vochtregulerend dampscherm?

Een vochtregulerend dampscherm past zijn structuur aan in functie van het klimaat. ’s Winters is de hoeveelheid waterdamp in de buitenlucht klein, de structuur van het dampscherm zal zich sluiten en alle waterdamp tegenhouden. Het dampscherm zal op die manier de isolatie, de houten structuur en de dakbedekking tegen elk risico van condensatie beschermen. ’s Zomers zal het scherm zich openen en meer dampopen worden. Het vochtregulerend dampscherm zal er zo voor zorgen dat de houten structuur kan drogen. Het hout bevat een continue vochtigheid, de damp die wordt gevormd door de zomerse warmte kan zo naar de binnenruimte worden geëvacueerd.

"Kennis en ervaring als specialist in dakisolatie"

"Wij helpen u tevens bij de aanvraag van diverse premies"

"Wij bezorgen u alle attesten"

"Wij kunnen op de meest optimale manier uw woning isoleren"

"Vanaf 1 januari 2016 ook erkend als inblazer van cellulosevlokken"

Onze Troeven:

  • Betrouwbaar en stipt
  • Specialist in totaalprojecten
  • Voor ons is elke project een uitdaging
  • flexibel in aanpak.

Constructie van:

  • Isolatie
  • Gyprocwerken
  • Verlaagde plafond

Ervaring van klanten:

"Het ziet er algemeen gezien prima uit, echt vakkundig gedaan."

R.Martin

Wij maken gebruik van cookies

De website van JP Isolatie maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie