Dakisolatie

Vraag nu gratis en vrijblijvend je offerte aan

Quasi elke vraag is haalbaar, maar om een degelijke inschatting van uw wensen en noden en daarvoor een accurate prijs te begroten gaan wij graag met u in overleg.
We geven tips en ideeën waar nuttig, houden rekening met kwaliteitssvereisten en timing. U kunt van ons in de meeste gevallen kort op de bal een voorstel verwachten.

Vraag offerte aan

Vraag nu gratis en vrijblijvend je offerte aan

Vraag offerte aan

Een groot deel van je warmte verdwijnt door het dak.  Besparen op je energiefactuur doe je dus door je dak goed te isoleren. Dakisolatie bezorgt je niet enkel een warme winter en een frisse zomer, maar is ook een akoestische isolatie en zal dus geluid absorberen.

Een dampscherm is noodzakelijk voor een perfecte uitvoering van je dakisolatie. Het houdt vochtige binnenlucht uit het dakgebinte en zal vochtproblemen en schimmel voorkomen.

Gebruik je de ruimte onder het dak als leefruimte? Dan is dakisolatie absoluut nodig. Indien je je zolder niet gebruikt, dan is zoldervloerisolatie een aanrader.

Door onze kennis en ervaring als specialist in dakisolatie kunnen wij deze aanwenden om op de meest optimale manier uw woning te isoleren.

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij een vakkundige uitvoering en afwerking kunnen garanderen.  De zaakvoerder, Steven Mattheeuws, staat ook garant voor een professionele en persoonlijke navolging van elke plaatsing en elk project.  Wij dragen kwaliteit en goede service tegen een betaalbare prijs hoog in het vaandel.

Bij elk dak en project bekijken we hoe wij gaan isoleren.  Bij isoleren is niet enkel de dikte en isolatiewaarde van het materiaal belangrijk maar ook de kwaliteit van de plaatsing.  Je zolder of dak isoleren begint bij de juiste keuzen van het materiaal.  Als ervaren bedrijf adviseren wij de klant welk materiaal best aan zijn wensen zal voldoen.

Wij maken gebruik van verschillende materialen zoals :

- Isoleren met PUR platen

- Isoleren met op maat gesneten glaswoldekens met een dampscherm

- Inblazen van glaswol of cellulosevlokken.

Verlaagde Plafonds

Gyprocwerken

"Kennis en ervaring als specialist in dakisolatie"

"Wij helpen u tevens bij de aanvraag van diverse premies"

"Wij bezorgen u alle attesten"

"Wij kunnen op de meest optimale manier uw woning isoleren"

"Vanaf 1 januari 2016 ook erkend als inblazer van cellulosevlokken"

Onze Troeven:

  • Betrouwbaar en stipt
  • Specialist in totaalprojecten
  • Voor ons is elke project een uitdaging
  • flexibel in aanpak.

Constructie van:

  • Isolatie
  • Gyprocwerken
  • Verlaagde plafond

Ervaring van klanten:

"Het ziet er algemeen gezien prima uit, echt vakkundig gedaan."

R.Martin

Wij maken gebruik van cookies

De website van JP Isolatie maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie